Nytårs-dessert-symfoni

By on 03/01/2015

I en dejlig aften i gode venners selskab hvor vi skulle skyde år 2015 ind, havde jeg sat mig på desserten. Jeg havde besluttet mig for at lave 3 små anretninger til hver, en slags lille dessert symfoni. Men (!) som altid havde jeg lidt svært ved både at beslutte mig, men også at bedømme hvor meget og hvor store mængder jeg skulle lave. Ak ja, begrænsningens kunst er en dyd (som jeg forhåbentlig lærer en dag 😉 )

De 3 komponenter jeg endte ud med var:

Appelsintrifli med makron-småkage-nødde-crunch, romcreme, pyntet med mørk chokolade

Lakridsbombe med lakridsganache, hvid chokolademousse og lakridsmousse, stegt ananas, passionsfrugtcoulis, drysset med lakridsperler

Sommerdrøm bestående af mini æble-karamel-tærter, hjemmelavet vanilleis med kondenseret mælk og karamel fudge stykker samt syltede blommer

image

Det blev vel modtaget, men der var alt for meget og en af delene havde været nok (selvom èn af gæsterne snildt fik spist sig igennem alle 3 desserter på rekordtid..). Jeg har valgt at lægge opskrifter og how to’s på de forskellige desserter op i separate indlæg. Mest for overskuelighedens skyld og for nemhedens skyld så man ikke skal tygge sig igennem et laaangt indlæg for at finde frem til det man leder efter.

Du kan finde appelsintriflien her, lakridsbomben her og sommerdrømmen her 🙂

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*