Nutella Kinder Bueno Cupcakes

By on 01/03/2017

Sååå jeg fik en bestilling på cupcakes til en dreng der fyldte 8 år. Han er VILD med Kinder Bueno, så det skulle selvfølgelig indgå i  kagerne. Det resulterede i disse Nutellamuffins med Kinder Bueno Frosting 🙂

Opskriften giver ca. 30 cupcakes

IMG_0231IMG_0230

Det skal du bruge:

Nutellamuffins:

215 gram mel
200 gram sukker
¼ tsk. natron
1 tsk. bagepulver
170 gram smør (stuetemp.)
160 gram Nutella
3 æggehvider
1 tsk vanille essens eller korn fra 1 vanillestang (hvad du nu har)
120 gram creme fraiche 38%
120 ml mælk

Kinder Bueno frosting:

250 gram smør
400 gram flormelis
10 Kinder Bueno
1-2 spsk piskefløde

Pynt: 

Evt. 50 gram chokolade
Evt. 8 Kinder Bueno

 

Sådan gør du:

Nutellamuffins: 

Forvarm ovnen til 180 grader og beklæd din muffinform med papirforme.
Bland de tørre ingredienser,
Tilføj smør, Nutella, æggehvider, vanille, creme fraiche og mælk og rør det sammen til en ensartet masse.
Fyld formene lidt over halvvejs.
Bag i ca 15-20 minutter eller indtil en tandstik kommer ud ren

Kinder Bueno frosting: 

Rør smøret blødt. Hvis du bruger røremaskine, så anvend K-spaden.
Tilsæt gradvist flormelis lidt ad gangen under piskning, til alt flormelisen er blevet tilføjet smøret. Pisk længe! Ca. 6 minutter.
Smid Kinder Bueno i lidt ad gangen og pisk til der ikke er flere klumper tilbage. Omkring 4 minutter, måske lægere… ISÆR hvis du har ønsker om at bruge en stjernetyl i din sprøjtepose. Det stopper til ved de mindste klumper og du kommer til at stå med en tandstik eller kødnål og grave klumperne ud af tyllen. Hele tiden! Du når ikke at sprøjte en enkelt cupcake færdig før den klotter til igen. Lyder det som om jeg taler af erfaring? Det gør jeg… 😉 Så brug af stjernetyl = pisk til der ikke er flere klumper!
Når der ikke er flere klumper tilbage, så tilføj fløden og pisk det sammen – lige under 1 minut. Ikke længere!

IMG_0232

Fyld en sprøjtepose og dekorér kagerne som du synes bedst.
Hvis du går efter pynten som på min version, så smelt de 50 gram chokolade, hæld det i en lille sprøjtepose eller evt bare en frysepose. Klip en lille bitte del af hjørnet af og træk hurtigt chokoladestreger hen over frostingen.
Knæk en Kinder Bueno i 4 og stik en lille firkant i hver kage.

IMG_0235
Jeg var så heldig at finde en pakke med enkelte firkanter af Kinder Bueno i Tyskland, måske der er nogle der er heldige at finde dem i en slikbutik herhjemme. Ellers kan de fåes over grænsen hvis man skal den vej en dag.

IMG_0228

De så fine ud når de lå i cupcake æskerne – skulle jeg servere dem hjemme ved mig selv, havde jeg spredt de små indpakkede Kinder Bueno bidder hen over bordet. Men de behøves på ingen måde – kagerne står helt fine for sig selv 🙂

IMG_0229

Opbevares på køl og tages ud min. 1 time inden de skal spises.

God fornøjelse. Tak fordi du læste med. Har du spørgsmål så stil dem nedenfor i kommentarfeltet, så vil jeg svare så godt jeg kan.
Smid gerne et billede og en kommentar om hvordan det gik og hvilken modtagelse cupcakesene fik, enten i kommentarfeltet eller på min Facebook side. Jeg vil gerne se dit resultat :)

Comments

  1. Maria
    29/06/2017

    Leave a Reply

    Hej 🙂 Super fine kager! Er det små muffins eller alm. størrelse? Skal lave dem senere! 😀

    • Admin
      21/07/2017

      Leave a Reply

      Hej Maria, sorry det sene svar. Det er alm. muffinstørrelse 🙂
      Debbie

  2. Vicki
    01/09/2017

    Leave a Reply

    Hej.
    Jeg har forelsket mig i dine bueno og after eight cupcakes og vil gerne lave dem til søndag.
    Kan jeg lave både frosting og cupcakes lørdag og så pynte søndag? I så fald, bliver de lige så lækre og svampede? Altså ikke tørre. Og hvordan opbevarer jeg dem bedst for at de ikke blir tørre? Og hvor længe før skal frostingen ud af køl for at jeg evt skal piske det op?🤔
    På forhånd tak.
    Hilsen Vicki

    • Admin
      02/09/2017

      Leave a Reply

      Hej Vicki!
      De ER også gode! 🙂
      Du kan sagtens lave dem dagen inden, de holder sig fint friske natten over på køl. Især kagerne i opskriften på After Eight – de kan holde sig friske og svampede i helt op til en uge på køl, under den rigtige opbevaring. Jeg plejer at opbevare dem i en pose, uden at stable dem oven på hinanden. Bruger en stor pose, fx 12 liter eller 19 liter afhængig af hvor mange kager jeg har bagt. Så lægger jeg posen på et spækbræt, stiller kagerne på række inde i posen, lukker til med en klemme, en elastik eller også bøjer jeg bare posen ind under kagerne og smider dem på køl stående på spækbrættet. Så er de lige til at tage ud når man skal bruge dem. Giver det mening? 🙂
      Ingen af de to frostinger skal piskes op når først de er lavet. Du kan fint lave begge frostinger om lørdagen, smide dem på køl og så bare tage dem ud i god tid inden du skal tylle om søndagen. Vil sige at de minimum skal ligge to timer på køkkenbordet før de er til at arbejde med og ikke længere hårde pga. al smøret.
      Håber jeg har fået svaret på det hele. Ellers spørg endelig gerne igen. Og vis mig gerne dit resultat. Jeg vil meget gerne se de færdige kager 🙂
      Debbie

  3. Karina
    25/09/2018

    Leave a Reply

    Skal kinder Buenos smeltes eller knuses før den kommes i smørblandingen eller hvordan opløses den?😊😊

    • Admin
      03/11/2018

      Leave a Reply

      Hej, beklager det (meget) sene svar. Jeg har haft rygende travlt og derfor ikke tjekket min side særlig ofte… De skal bare ned i hele som de er. Hvilket også er hvorfor der skal piskes godt og grundigt bagefter, for at kiksestykkerne i chokoladebarrerne bliver knust helt i røremaskinen 🙂

  4. Rikke
    30/10/2018

    Leave a Reply

    Når du skriver 10 kinder bueno er det så 1 STK (en halv dobbelt pakke) eller 10 dobbelt pakker?

    • Admin
      03/11/2018

      Leave a Reply

      Hej, det er 10 enkelte barer 🙂

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*